Genel

En iyi mamalar

Kediler, köpekler, tavşanlar veya diğer evcil hayvanlar… Bakımlarının düzenli olması ve sağlıklarının yerinde olması için en iyi mamalarla beslenmeleri gerekiyor.

Evcil hayvanlar, sahipleri için çok değerlidirler, onların sağlıklı büyümeleri, yanlarında daha uzun süre kalmaları ve daha da önemlisi sağlıkla büyümeleri için besinlerine çok dikkat edilmesi gerekiyor. Piyasada çok fazlasıyla kedi maması markası veya köpek maması markasının varlığından söz etmek gerekiyor, her biri kendince bir şeyler üreterek hayvanların dünyasına katkıda bulunmaya çalışıyorlar. Fakat hangi markayı tercih ederseniz edin, dikkat etmeniz gereken bir takım hususlar vardır, bu konularda dikkatli davranırsanız minik dostlarınızla çok daha güzel zaman geçireceğinizden emin olabilirsiniz.

En iyi mamalar

Mama seçimi nasıl yapılmalıdır?

  • Kediler için veya köpekler için mama seçimi yapılırken öncelikle şu konulara dikkat etmeniz gerekiyor;
  • Kedinizin gıda alerjisi var mı?
  • Köpeğiniz hangi tür mamaları tercih ediyor?
  • Kalori ve vitamin bakımından kedi veya köpeğinizin ihtiyacını tamamlıyor mu?
  • Doğal gıdalar kullanılarak üretilmiş mi?

Tüm bu maddelere dikkat ederek kedi maması veya köpek maması tercihinde bulunduğunuzda, kesinlikle daha sağlıklı ve keyif verici sonuçlar elde edebilirsiniz, aksine rast gele bir marka seçerek veya ucuz-pahalı durumunu göz önünde bulundurarak mama seçiminde bulunursanız, beklemediğiniz sonuçlarla karşılaşmanız kaçınılmaz olacaktır.

En iyi mamalar

Peki, mama nereden alınır?

Öncelikle şunu çok iyi bilmeniz gerekiyor ki;  maalesef sağlık konusu insanlarda olduğu gibi hayvanlarda da çok ciddiye alınmıyor, bazı markalar hayvan atıklarından elde ettikleri mamaları üreterek piyasaya sunuyorlar. İlk başlarda herhangi bir sorun olmasa da ilerleyen zamanlarda sahip olduğunuz minik dostlarınızın yavaş yavaş eridiklerini göreceksiniz, bu da evcil hayvan sahibi için üzülmeye yol açmaya yeten bir nedendir.

En iyi mamalar

Kaliteli mamaların içerikleri ve seçilmesi konusunda daha önceki yazılarımızda da fikir vermiştik. Burada da yine belirtmemiz gerekiyor ki referansı olmayan kedi maması veya köpek maması almamanız gerekiyor, bunun için sosyal medya sitelerinde evcil hayvan sahiplerine danışabilir, veteriner uzmanlardan fikir alabilir veya bildiğiniz güvenilir markaları tercih edebilirsiniz.

En iyi mamalar

Kurumama.com ailesi olarak evcil hayvanlarınızın sağlığını düşündüğümüzü ve her şeyin en iyisini sunduğumuzu belirtmek istiyoruz. Güvenle alışveriş yapabileceğiniz sitemizde, minik dostlarınızın damak tadına hitap edecek mamalara yer vererek daha sağlıklı kalmalarını ve sizinle daha uzun vakit geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz.

Kedi Mamaları
Kedi Mamaları
Köpek Mamaları
Köpek Mamaları
Kedi Kumu
Kedi Kumu
Köpek Konservesi
Köpek Konserve

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
4-ekim-popup