Kedi

Karışık kedi ödül tabletleri

Kediler, mama konusunda seçkin davranan hayvanlardır. Bazen sizin gözünüze hoş gelen bir mamayı onlar sevmeyebilirler. Bu nedenle mama satın alırken dikkatli davranmanız gerekiyor.

Kedi maması, klasik ve özel yapım olarak iki farklı grupta incelenebilir. Bunlardan birincisi gündelik mamalar, diğeri ise kedi ödül mamasıdır. Kedi ödül maması, klasik mamalardan farklı olarak üretilir nedeni ise adından da anlaşılacağı gibi içerik bakımından farklıdır. Normal kedi mamalarında et oranı ve tahıl oranı daha düşük iken ödül mamalarında bu değerler daha yüksektir.

Karışık kedi ödül tabletleri

Karışık kedi maması ödülleri

Kedi mamalarında ödül maması tercih ederken kalitesi ve bilinen bir markadan yana tercihinizi yapmanız daha sağlıklıdır. Genel olarak ABD’de üretilen mamalar, artık ülkemizde veya değişik Avrupa ülkelerinde üretilerek Türkiye’ye giriş yapmaktadır. Ancak içerik olarak her bir markanın kendi standartları vardır ve bazen bu standartlar kedinizin sevmediği bir türden mama olabilir. Bu nedenle özellikle karışık kedi maması ödülleri satın alırken bilinen bir markadan yana tercih yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Tabi eğer bu kedi mamalarını kurumama.com farkıyla tercih ettiğinizde daha uygun maliyetlerle minik dostunuzu sevindirebilirsiniz.

Karışık kedi ödül tabletleri

Güvenilir markalar kurumama.com’da

Yılların deneyim ve tecrübesine sahip olan kurumama.com minik dostlarınız için en iyi markaları bir araya getirerek daha uygun fiyatlardan satışını yapmaktadır. Markalarımız, dünya genelinde bilinen markalar olup kedi sahipleri tarafından tercih edilmektedir. Markalar hakkında sosyal medya sitelerinde veya veteriner uzmanların görüşlerini değerlendirdiğinizde de bu kaliteyi çok rahat bir şekilde görebilirsiniz.

Karışık kedi ödül tabletleri

Kedileriniz, sizin için değerlidir ve onlar en iyisini hak ederler. Kedi maması, kedi aksesuarları, kedi tasması, kedi bakım ürünleri ve daha minik dostunuzun ihtiyaç duyabileceği tüm malzemeleri sitemizden temin ederek hızlı sipariş ve güvenilir kargo özelliği sayesinde kısa sürede elinizin altında bulabilirsiniz. Özellikle kedinizi bir konuda eğitirken kediyi bu eğitime adapte etmek, kediye eğitimi sevdirmek veya yapmasını istediğiniz bir eğitim konusunu başarıyla gerçekleştirdiğinde kedi ödül maması ile ödüllendirebilirsiniz.

Karışık kedi ödül tabletleri

Sağlıklı bir kediye sahip olmak ve uzun süre boyunca beraber musmutlu bir hayat yaşamak için mamalar konusunda dikkat etmenizi öneririz.

Kedi Mamaları
Kedi Mamaları
Köpek Mamaları
Köpek Mamaları
Kedi Kumu
Kedi Kumu
Köpek Konservesi
Köpek Konserve

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
4-ekim-popup