Kedi

Kedi tuvaletleri

Evlerin minik dostları, sevecen yavruları kediler sahiplerinin en kıymetli varlıklarıdır. Yaramazlıklarıyla, yaptıkları şirinliklerle ve sahiplerinin eteklerine dolanmalarıyla kendilerini sevdirmeyi başaran kediler eğitildiklerinde çok daha yaşanası hayvanlar haline gelirler. Tabi ki eğitimin başında tuvalet eğitiminin geldiğini belirtmemiz gerekiyor.

Kediler için tuvaletler

Kediler, tuvaletlerini yaparken çok titiz davranırlar. Kumu eşeler daha sonra tuvaletlerini yaparlar ve üzerini kapatırlar. Titiz olan bu varlıklar evde beslendiklerinde de bu huylarını korumayı sürdürürler, bu da sahiplerinin daha dikkatli ve titiz davranmalarını gerektirir. Kedi tuvaletleri, yeni eğitime başlamış kediler için ve diğer kediler için kullanışlı ve gayet sağlıklı malzemeler kullanılarak elde edilir. En sağlıklı şekilde yaşamaları ve titizliklerinden ödün vermemeleri adına kullanılan malzemeler, hem ev sahiplerinin sağlığı hem de kedilerin sağlığı için en iyisidir.

Kedi tuvaletleri

Büyüklüğüne göre kedi tuvaletleri

Her kedinin boyu ve ağırlığı bir değildir, kaplayacağı alan da değişiktir bu nedenle kedi tuvaleti satın alırken kedinizin büyüklüğüne göre tercih yapmanız gerekiyor. 45×36 cm. kedi tuvaleti, 54×39 cm. kedi tuvaleti, 57×40 cm. kedi tuvaleti gibi pek çok seçeneğe sahip olan tuvaletler, kedilerinizin sağlığının koruma altında olması için hassas malzemeler kullanılarak elde edilmektedir. İyi bir eğitim sonucunda evinizin kokmaması ve kedilerinizin de daha sağlıklı olması çok kolay olacaktır.

Kedi tuvaletleri

Neden kedi tuvaleti

Normal şartlarda bir koli veya herhangi bir malzemeden yapılmış basit bir kedi tuvaleti de kullanılabilir, fakat kullanacağınız tuvaletin hem evinizin temizliği hem de kedinizin sağlığı için önemli olduğunu bilmeniz gerekiyor. Hazır kedi tuvaletleri birçok avantajı sayesinde kedi sahiplerinin rahat etmesini sağlar. Mesela kapaklı olmaları sayesinde etrafın kirlenmemesi, filtresinin olması sayesinde kötü kokunun yayılmaması, kaliteli plastikten üretildiği için ayrıca kokuyu önlemesi, renk seçeneklerinin çok fazla olmalarıyla istediğiniz gibi bir rengi tercih edebilmeniz gibi pek çok özellikleri vardır. Bu da kendi başınıza yapacağınız tuvaletlerden çok daha kullanışlı olmasını sağlamaktadır.

Kedi tuvaletleri

Kedi tuvaleti fiyatları

Kalitesi, ebadı ve diğer özelliklerine göre fiyatları değişen kedi tuvaletleri 29,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Her keseye uygun fiyatlardan satışa sunulan tuvaletlerden istediğinizi seçerek kurumama.com web sitemizin hızlı kargo ve kolay ödeme seçenekleri ile kısa sürede elinizin altında bulabilirsiniz.

Kedi Mamaları
Kedi Mamaları
Köpek Mamaları
Köpek Mamaları
Kedi Kumu
Kedi Kumu
Köpek Konservesi
Köpek Konserve

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
4-ekim-popup