Köpek

Köpek Sahiplerinin Çantasında Olması Gereken 5 Önemli Eşya

Köpek sahiplerinin çantasında bulundurması gereken 5 önemli eşyayı sizler için derledik. Bu ürünler sayesinde köpeğinizle gönül rahatlığıyla dışarı çıkabilirsiniz.

Köpeklerle yaşamın güzel yanları olduğu kadar çeşitli zorlukları da vardır. Sevimli dostlarınızın daha konforlu bir yaşam sürdürebilmesi için eğitimlerinin verilmesi,  gerekli bakımlarının yapılması ve sorumluluklarının yerine getirilmesi gerekir. Özelikle onunla birlikte bir yere giderken sahiplerinin yanında bulundurması gereken birçok eşya vardır.  Aşağıda bahsedeceğim eşyaları mutlaka köpek sahiplerinin çantasında bulundurmasında fayda var.

1- Kaka Torbası

Kaka Torbaları

Köpek tuvalet torbaları,  dışarı çıkarken sahiplerinin yanında bulundurması gereken eşyalardan biridir. Sevimli dostlarımız tuvaletini yaptıktan sonra dışkıları hijyenik bir şekilde atmaya yarayan üründür. Çoğu köpek sahipleri,  çevreye karşı duyarlı oldukları için doğayı kirletmemek adına kaka torbaları en favori ürünleri arasında yer alır. Bu ürünlerin bazıları kabı olmadan bazılarıysa kabı ile birlikte satılır. Köpeğinizle yürüyüşe çıktığınızda çevreyi kirletmemek adına işe yarayan aynı zamanda hoş bir koku özelliği ile dışkı kokusunu içine hapseden bu ürünler, genel olarak dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yırtılmaya karşı da dirençlidir.

Köpek Kaka Torbası
Sipariş Vermek İçin Tıklayın
Kaka Torbaları
Sipariş Vermek İçin Tıklayın
Köpek Solisyonu
Sipariş Vermek İçin Tıklayın

Özellikle hayvanseverlerin dikkat ettiği önemli hususlardan biri de çevreyi kirleten kakalardır. Bu hem görüntü açısından hem de doğaya zarar vermesi açısından son derece olumsuz bir davranıştır. Köpek sahiplerinin üstüne düşen sorumlukları arasında köpeklerinin kakasını temizlemekte vardır. Yanınızda bulundurulması gereken köpek kaka torbaları birçok çeşitleriyle ve özellikle küçük boyutlarıyla her daim çantanızda taşıyabileceğiniz ve dostunuz kaka yaptığında yerde bırakmamanızı sağlayacak bir üründür. Mutlaka dışarı çıktığınızda köpeğinizin kakasının çevreyi kirletmemesi için yanınızda bulundurun.

2- Köpek Temizleme Mendili

Köpek Temizleme Mendilleri

Pratik kullanımıyla günlük olarak kullanılan köpek temizleme mendili, sevimli dostlarınızla dışarı çıkarken bir anda beklenmedik bir sürprizle karşılaştığınızda, ihtiyacınız olacak ilk üründür. Kolay kullanımı ve deriye nüfuz eden kir, çamur ve ölü tüyleri temizler. Köpek sahipleri için büyük bir kurtarıcı niteliği taşıyan temizleme mendilini,  sevimli dostlarınızla dışarı çıkarken mutlaka yanınızda bulundurmanız gerekir.

Köpek Temizleme Mendili
Sipariş Vermek İçin Tıklayın
Köpek Temizleme Mendili
Sipariş Vermek İçin Tıklayın
 

Köpek Temizleme Spreyi
Sipariş Vermek İçin Tıklayın

Köpek Temizleme Mendilinin içeriğinde bulunan %100 yumuşak yapısıyla bir yandan ellerinizi korurken diğer yandan doğal kokusuyla, kötü kokuları içine hapseder. Ayrıca yapışkanlı koruma bandıyla sahiplerine kolay kullanım imkanı sağlar.

3- El Dezenfektanı

El Dezenfektanı

Covid-19 salgınıyla mücadele etiğimiz şu dönemlerde, mikrop ve virüslere karşı korunmak için yanımızda bulundurmamız gereken bir üründür. Özellikle toplu taşıma araçlarında köpeğinizle seyahat ediyorsanız, daha çok tedbir almanız gerekir. Bu nedenle el dezenfektanı taşımak, elinize zarar vermeden, olası mikropları temizler. Hem köpeğiniz adına hem de sizin adınıza daha steril bir ortam oluşmasını sağlar.

4- Ödül Maması             

Ödül Maması

Köpeğinize ödül maması vermek, eğitim sırasında oldukça işe yarayan üründür. Genel olarak köpek sahipleri, köpeğine istediğini yaptırmak için ödül mamaları kullanır. Bu taktik aynı zamanda sevimli dostunuzda dışarı çıktığınızda da işinize yarar. Köpek sahiplerinin yanında köpeğinin en sevdiği mamayı bulundurması, istemediğiniz bir durumla karşılaşamamak adına, köpeğinizin sözünüzü dinlemesi için uygulanan bir yöntemdir.  Bunun yanı sıra köpeğinize sokakta eğitim vermeniz gerekiyorsa, onu motive edecek mamayı yanınızda bulundurmak oldukça işinize yarar.

👉 Köpek Ödül Maması Sipariş Etmek için TIKLAYIN

5- Yedek Tasma

Köpek Tasması

Köpeğinizle park gibi bir yerde hava almasını sağlayacak güzel bir yürüyüşe çıkarttığınız da, olası kazalardan kaçınmak adına köpek tasması önemlidir ve köpek sahiplerinin çantasında yedek bir tasma bulundurması gerekir. Örnek vermem gerekirse, köpeğinizin yaramazlık yapma durumu söz konusu olduğunda, köpeğinizi hakimiyet altına almak için tasmaya ihtiyacınız vardır. Bu nedenle elinizdeki tasmaların başına bir şey gelme ihtimalini düşünerek tedbir almanız gerekir. Sevimli dostunuzun dışarıda yaramazlık yapabileceğini göz önünde bulundurarak ikinci bir tasmayı çantanıza koymayı ihmal etmeyin.

 Editör Yorumu

Sevimli dostlarınızın sağlıklı bir şekilde yaşamaları için sahiplerinin üstüne düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekir. Tıpkı bir bebek gibi köpeğinizle dışarı çıkarken yanınıza almanız gereken eşyalar vardır. Bu nedenle Köpek sahiplerinin bahsettiğim 5 ürünü mutlaka çantasında bulundurması gerekir.

Sık Sorulan Sorular

Köpeğimde Islak Mendil Kullanabilir miyim?

Evcil hayvan kullanımı için güvenli olarak etiketlenmiş bebek mendilleri veya diğer nemli mendiller temizliği için kulanıllabilir.

Yavru Köpek Tasması Nasıl Olmalı?

Yavru köpeğinizin ilk tasması kesinlikle tokalı bir tasma olmalıdır. Tasmayı taktığınızda ise, tasma ile köpeğinizin boynu arasından iki parmağınızın geçmesi gerekir.

Köpeklere Neden Boyunluk Takılır?

Köpeğinizin ameliyatlı bölgeyi dişlemesini veya yalamasını önlemek için takılır.

Kedi Mamaları
Kedi Mamaları
Köpek Mamaları
Köpek Mamaları
Kedi Kumu
Kedi Kumu
Köpek Konservesi
Köpek Konserve

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Yeni köpek sahipleneceğim için önden bir araştırma yapıyorum, vermiş olduğunuz bilgiler gerçekten çok faydalı, özellikle benim gibi konuya pek hakim olmayanlar için.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
4-ekim-popup