Kedi

Popüler kedi maması markaları

Minik dostlarınız kedileriniz, her şeyin en kalitelisine ve en iyisine layıktırlar. Onlar, size huzur ve sevinç yaşatmak için gayr-i ihtiyari de olsa bir şeyler sunarlar. Miyavlarlar, üzerinize sıçrarlar, kendilerini sizin yanınızda daha emniyette hissederler. Bir de kedilerin beslenmesi konusu var.

Kediler, beslenirken dikkatli davranılmalı, seçilen kedi maması markaları hakkında iyi bir araştırma yapılmalıdır. Öyle ki mamaların içerisinde bulunan bazı yabancı maddeler kedilerin sağlığını olumsuz yönde etkileyebilir. Bu yüzden seçtiğiniz mamanın kalite oranına çok önem vermeniz gerekiyor. Piyasada çok fazla kedi maması markaları bulunuyor. Ben ise bu yazımda en önemli markalar hakkında sizlere bilgi vererek daha kaliteli mamaya sahip olmanız konusunda yardımcı olmaya çalışacağım.

Popüler kedi maması markaları

Royal Canin kedi maması

Kedi maması markaları arasında kendinden en çok söz ettiren ve kedi sahiplerinin sık tercih ettikleri markalardan biri Royal Canin kedi maması markasıdır. Marka, üretime başladığı günden bu yana popülaritesini korumayı başarmış ve her geçen gün daha iyisini sunmak adına gerekli araştırmaları yapmaya devam etmiştir. Bu nedenle herkesin rahatlıkla mama markasını tercih edebileceğini belirtebilirim.

Royal Canin kedi maması

Acana kedi maması

Amerika’nın en büyük mama markası olarak kendinden söz ettiren Acana, üretimleri ile kalitesini ispatlamayı başaran isimlerden biridir. Kentucky’nin açık alanda üretilen tahıl, çiftliklerde doğal olarak üretilen kümes hayvanları ve Atlantik’in soğuk sularının da birleşmesiyle mükemmel sonuçların ortaya çıkartılmasını sağlayan Acana kedi maması, dünya çapında bilinen ve en çok tercih edilen isimlerden biri olarak kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

Acana kedi maması

Pro Plan Kedi Maması

Nestle’nin marka ve gıda tecrübesi ile üretilen kedi mamaları, 80 yılı aşkın tecrübeye sahip uzmanlar tarafından sunulmaktadır. Kedilerin sağlığı açısından her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülen marka, dünya çapında bilinirlik kazanmış, evcil kedi sahiplerinin minik dostları için mama tercihi yaparken ilk sıraya koydukları bir isim haline gelmiştir. Pro Plan Kedi Maması, en sağlıklı koşullarda üretilerek uzman ve klinik testlerine tabii tutularak sunulmaktadır.

Pro Plan Kedi Maması

Sağlıklı bir kediye sahip olmak, kedinizle daha uzun süre birlikte kalabilmek ve kediniz büyürken size de bunun sevincini yaşamak için tercih edebileceğiniz popüler kedi maması markaları hakkında en kapsamlı bilgilere sitemizden ulaşabilir ve siparişleriniz için güvende kalarak kısa sürede elinizin altında bulma imkanı sunan sitemizden yararlanabilirsiniz.

Kedi Mamaları
Kedi Mamaları
Köpek Mamaları
Köpek Mamaları
Kedi Kumu
Kedi Kumu
Köpek Konservesi
Köpek Konserve

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
4-ekim-popup