KediKöpek

Soğuk Havalarda Evcil Hayvan Bakımı

Havaların soğumasıyla birlikte evcil hayvan sahiplerinin de gerekli tedbirleri alması gerekiyor. Bunların en başında kedi ve köpekler için uygun barınakların hazırlanması ve mamalarının daha düzenli verilmesine dikkat edilmesi geliyor.

Kış aylarında insanlar kadar evcil hayvanlar veya sokak hayvanları da fazla kalori tüketirler, daha fazla enerjiye ihtiyaç duyarlar ve daha da önemlisi sıcak ortamlara ihtiyaç duyarlar. Sevimli köpekleriniz için kış hazırlıklarına girmediyseniz hemen kurumama.com web sitesinden köpek aksesuarları ve malzemeleri bölümüne girerek ihtiyacınız olan malzemeleri temin etmeye başlayın, zira uzmanlara göre bu kış çok daha çetin geçecek, haliyle hayvanlarınızı iyi bir şekilde koruma altına almanız gerekiyor.

Evcil Hayvan Kıyafetleri 

Hayanlar, kendi kürkleriyle ısınabilen varlıklardır. Ancak yine de değişken mevsim şartlarından etkilenmediklerini söylemek yanlış olacaktır. Köpekler veya kediler için hazırlanan kıyafetleri mutlaka gözden geçirmenizi öneriyorum çünkü kış aylarında kürkleriyle birlikte bir de sizin giydireceğiniz kıyafetler, daha fazla ısınmalarına yardımcı olacak böylelikle soğuk mevsimin etkisine maruz kalmadan daha rahat hayatlarını sürdürmüş olacaklar.

Kedi yelekleri

Kediler, sevimli ve sempatik hayvanlardır. Kış ayları veya yaz ayları onların oyun oynamasına engel değildir. Tabi ki insan gibi düşünmediklerinden soğuk havalarda kolaylıkla hastalanabilirler, bu yüzden de sahiplerinin onların yerine düşünmeleri gerekiyor. Cereyandan uzak tutmak ve mümkün mertebe kedi yeleği ile takviye yapmanızı öneririm.

Köpek kıyafetleri

Köpekler, evcil hayvanlar arasında en çok beslenen hayvanlardır. Gerek sevimli tavırlarıyla gerekse de sahiplerine olan düşkünlükleriyle diğer hayvanlardan daha fazla kendini sevdirmeyi başaran köpekler, kış aylarında ısınmak için genellikle kürklerinden faydalanırlar. Ama bu hayvanlar da diğer hayvanlar gibi oynamayı çok sevdiklerinden soğuk hava koşullarına hazırlıklı olmaları gerekiyor. Köpek yeleği, soğuk havalardan korumak için gayet uygun kıyafettir, bunun yanında diğer köpek kıyafetleri koleksiyonunu inceleyerek de farklılık yapabilirsiniz.

Besinlerine dikkat edin

Soğuk havalarda kediler, köpekler veya diğer evcil hayvanlar daha fazla enerji tüketmek zorunda kalırlar. Bu da fazladan öğün yemelerini gerektiriyor. Kış ayları hazır kendini göstermeye başlamadan kurumama.com web sitemizden köpek maması ve kedi maması yeniliklerini inceleyerek sevimli dostlarınızı kışın zor şartlarına hazırlayabilirsiniz.

Kaliteli ve uygun fiyata kıyafet seçimi

Kedi ve köpeklerinizi hem soğuk havalarda üşümemesi için hemde evinizin içerisinde tatlı kostümler ile size şirinlikler sergileyeceği birbirinden farklı kıyafet seçimleri bulunmaktadır. Zengin kıyafet seçenekleri ile kurumama.com web adresini ziyaret ederek küçük, orta ve büyük ırklara uygun binlerce çeşit kıyafet seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Sizin küçük dostunuza uygun olan kıyafeti 7/24 online alışveriş imkanı ile kısa süre içerisinde sahip olacaksınız. Ayrıca kurumama.com ayrıcalığı ile en kaliteli ve en uygun hayvan kostümleri sizi ve küçük dostunuzu bir hayli mutlu edeceğe benziyor.

Kedi Mamaları
Kedi Mamaları
Köpek Mamaları
Köpek Mamaları
Kedi Kumu
Kedi Kumu
Köpek Konservesi
Köpek Konserve

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
4-ekim-popup