Kedi

En iyi yavru kedi mamaları

Evinizin neşesi, sevimli kediler yavruluk döneminde iken iyi bir bakım isteyen hayvanlardır. Ne kadar iyi bakım yapar, ne kadar sağlıklı mamalar kullanırsanız kedinizin sağlığı ve gelişimi de o kadar iyi olur.

Kedi sahiplerinin genel olarak kapıldıkları algı, tüm mamaların aynı olmasıdır. Aslında dışarıdan bakıldığında öyle olsa da yavru kedi mamaları, yetişkin kedi mamalarına göre daha farklıdır ve kedi sahipleri mama alırken bu ayrıntıya önem vermek zorundadırlar. Gelişme çağında olan kedilerin beslenmeleri, bakımlarından çok daha önemlidir. Kemiklerinin gelişmesi, zekâlarının gelişmesi derken kediler için en iyi mama tercih etmek sahipleri için bir zorunluluktur.

Yavru kedi maması

Yavru kedi maması nasıl olmalıdır?

Yavru kedilere özel mamalar üreterek dünya çapında büyük bir isim yapan Royal Canin kedi mamaları, kalitesi ve içeriği ile kedilere dost bir mama markasıdır. Üretim tesislerinde ürünleri üzerinde hassasiyetle durarak üretim yapan marka, dünyanın birçok yerinde hazır kedi mamaları arasında en çok tercih edilen isimlerden biridir. Kurutulmuş kümes hayvanları eti, kümes hayvanları yağı, soya protein izolatı, pirinç, mısır unu, kurutulmuş kümes hayvanları karaciğeri, bitkisel lifler, mineraller, maya, pancar küspesi, bitkisel yağ, balık yağı, frukto oligo sakkaritler, yumurta tozu, iz elementler (şelat iz elementleri), mannan oligo sakkaritler, taurin, vitaminler, kadife çiçeği özü gibi gıdalardan üretilen mamalar, hem kedilerin damak tadına uygun hem de sağlıkları açısından en iyisidir. Yavru kedi maması tavsiyeleri konularını incelediğinizde en çok tavsiye edilen mamanın Royal Canin olduğunu göreceksiniz.

Yavru kedi maması

Kediler nasıl beslenir?

Kediler, yeme-içmeyi ve en çok da uyumayı seven hayvanlardır. Günlük 18 saat kadar zamanı uykuyla geçiren kediler, geride kalan zamanı ya beslenerek veya temizlenerek geçirirler. Bu sürecin uyuma süresinden kısa olması sahiplerinin dikkat etmesini gerektiriyor. Kedi beslerken öğünlere dikkat etmek, zamanında mama vermek ve kaliteli bir kedi maması tercih etmek en büyük görevlerinden biridir. Kurumama.com web sitemizden satın alacağınız kedi mamaları ile beklediğinizden çok daha fazlasını elde edebilirsiniz.

Kedi Mamaları
Kedi Mamaları
Köpek Mamaları
Köpek Mamaları
Kedi Kumu
Kedi Kumu
Köpek Konservesi
Köpek Konserve

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
4-ekim-popup