Kedi

Konserve Kedi Maması

Bazı kediler kuru mamayı tercih etmezler veya başka nedenlerden dolayı daha değişik tipte mamaların kullanılması gerekli olabilir. Konserve kedi maması, değişik türden mama tercih eden kediler için en ideal seçimdir.

Konserve kedi maması, kedilerin damak tatlarına uygun olduğu için severek tüketirler, sağlıklı olması ise kedilerin daha uzun ömürlü olmalarını sağlamak adına faydalıdır. Birçok kedi maması üretici firmasının ürettiği konserve mamalar, kalitesine ve içeriğine göre değişebilmektedir. Felix markası, bu işin öncü isimlerinden biri olup ürettiği kedi mamaları ile nam yapmayı başarmış bir isimdir. İçeriğinde kedinin sindirim sistemine yardımcı olacak gıdalar, büyümesi ve gelişmesine katkıda bulunacak gıdalara yer verilerek ve kutu olması hasebi ile daha uzun süre tazeliğini koruması sağlanarak satılmaktadır.

Felix konserve kedi maması

Konserve kedi maması alırken dikkat edin

Bazı adı sanı bilinmeyen kedi maması markaları maalesef içeriğinde koruyucu madde barındırmaktadırlar. Daha uzun süre kullanıma açık olması için başvurulan bu yöntem ise kediler için tehlike oluşturmaktadır. Markası bilinmeyen, tavsiye edilmeyen veya hakkında bilgi bulunmayan kedi mamalarından uzak kalmak gerekiyor. Felix konserve kedi maması; Et ve Et ürünleri, Sebze Protein ekstraktları, balık ve balık ürünleri, mineraller, çeşitli şekerler içermektedir. Koruyucu madde içermemesi ise kedinizin daha sağlıklı yaşamasını sağlamak adına en iyisidir demek yerinde olacaktır.

Brit konserve kedi maması

Kedi mamasında kalite

Kurumam.com web sitemizden satışını üstlendiğimiz markalar, dünya genelinde bilinen ve tavsiye edilen  isimlerdir. Evcil hayvanların sağlığını düşünerek seçtiğimiz kedi maması, her kediye uygun olmasına dikkat edilerek stoklarımızda yer almaktadır. Konserve kedi maması tercihinde de kolaylıkla markalar arasında gezinebilirsiniz. Felix, Brit, Matisse, Gourmet Gold ve Animonda kedi maması markalarından istediğinizi güven içinde sipariş edebileceğiniz sitemizden kısa sürede elinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Konserve kedi maması ile daha uzun süreli evcil hayvanlara sahip olmak için yapmanız gereken tek şey markanızı seçerek sipariş vermek olacaktır.

Kedi Mamaları
Kedi Mamaları
Köpek Mamaları
Köpek Mamaları
Kedi Kumu
Kedi Kumu
Köpek Konservesi
Köpek Konserve

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
4-ekim-popup