GenelKöpek

Köpeğinizin Tarzını Yansıtan Birbirinden Güzel 10 Köpek Kıyafeti

Bilindiği üzere günümüzde köpekler için özel kıyafetler üretilmektedir. Bu kıyafetler bazılarına göre köpeğin doğasına aykırı olan bir unsudur, ancak burada önemli nokta köpeğin ihtiyaçlarını karşılamaktır. Tabiki sadece köpeğinizin daha tatlı ve şirin görünmesi için kıyafet giydirmek doğru bir eylem olarak kabul edilemez, ancak tüysüz bir köpeğe soğuk olduğu zamanlarda muhakkak kıyafet giydirilmesi gerekir. Aksi halde köpeğiniz üşüyebilir ve buna bağlı olarak hastalanabilir.

Bu örneklerin sayısı pek çok kere arttırılabilir. Bir örnek daha vermek gerekirse, yağmurlu havalarda yapılan yürüyüşlerde köpeğinizin ıslanmasını engellemek için yağmurluk ve bot giydirilmesi gerekir. Bazı köpek ırkları çift katmanlı kürke sahip oldukları için yağmur geçirmeyebilir, ancak yağmurlu havalarda muhakkak bot giymesi gerekir. Bunun yanı sıra pek çok köpek ırkı suya karşı duyarlıdır ve hasta olmasına yol açabilir. Bu yüzden köpeklerin kıyafet giymesine tamamen karşı olmak doğru bir davranış değildir.

Köpeklerin de kıyafet giymesi gerektiği konusunda hem fikir olduğumuza göre, köpeğinize yakışan kıyafetler giymesine yardımcı olmak yanlış bir davranış olmayacaktır. Bunun için köpekler için üretilmiş olan birbirinden güzel yağmurlukları, kazakları, montları sizler için sıralayacağız. Aşağıdaki listemizden hoşunuza giden ürünleri seçerek köpeğinize giydirebilirsiniz.

#1 Trixie Köpek Palto Ve Yağmurluğu

Trixie markası tarafından üretilmiş olan bu özel mont köpeklerin üşümesini ve yağmurdan etkilenmesini engeller. Yumuşak yapısı ve özel tasarımı sayesinde göğüs ve karın bölgesini tamamen sarar. Aynı zamanda kayış bağlanabildiği için oldukça pratiktir. Bunun yanı sıra kapüşon kısmı çıkartılabilir ve fermuarlı cepleri bulunmaktadır. Özellikle kış mevsimleri için oldukça uygun bir üründür.

Trixie Köpek Kıyafeti Satın AL

#2 Trixie Haşere Kovucu Köpek Kıyafeti

Bu ürün diğerlerine göre daha farklı bir amaç için üretilmiştir. Köpeklere kıyafet olarak giydirilen bu ürün özellikle köpeklere gelen böcek, sivrisinek, pire ve karınca gibi haşereleri uzak tutmak için kullanılır. Yıkanabilir olduğu için temiz kalacaktır. Bunun yanı sıra cırt cırtlı yapısı sayesinde kolay ve çabuk giydirilebilir. Ayrıca, köpeğinizin vücudunu tamamen saracaktır. Eğer köpeğinizle doğa yürüyüşüne çıkıyorsanız bu ürünü muhakkak denemelisiniz.

Trixie Köpek Kıyafeti Satın AL

#3 Trixie Fosforlu Köpek Can Yeleği

İşte köpekler için üretilmiş olan mükemmel ürünlerden bir tanesi sizlerle. Köpeklerin genel olarak yüzmeyi sevmesiyle beraber bazı durumlarda riskli olabiliyor. Bu ürün köpeğinizin su üzerinde kalmasına yardımcı olacaktır. Bunun yanı sıra fosforlu yapısı sayesinde çok uzaktan bile görülebilir. Ayrıca üzerinde bulunan kulpunu kullanarak köpeğinizi kolay bir şekilde suyun içerisinden çıkartabilirsiniz.

Trixie Köpek Kıyafeti Satın AL

#4 Trixie Köpek Eşofmanı

Köpekler için en şık kıyafetlerden bir tanesi de Trixie tarafından üretilmiş bu üründür. İç tarafının ısıtma özelliğine sahip olması sayesinde kış ayları için kullanımı oldukça uygundur. Özellikle soğuktan etkilenen ve tüysüz köpekler için tercih edilebilir. Bunun yanı sıra üst kısmında bulunan çıt çıt sayesinde kolayca giydirilebilir. Köpeğinizin vücudunu saran ve konforlu bir yapısı vardır.

Trixie Köpek Kıyafeti Satın AL

#5 Trixie Köpek Kazağı

Yine köpeklerin üşümemesini sağlamak için üretilmiş ürünlerden bir tanesi sizlerle. Kış ayları ve kapalı mekanlar için tasarlanmış olan bu ürün soğuğa duyarlı köpekler için tercih edilebilir. Ayrıca, çamaşır makinesinde kolayca yıkanabilir ve temiz kalması sağlanır. Şık tasarımı ve kaliteli yapısıyla köpeğiniz için oldukça uygundur. Bunun yanı sıra sentetik yünden üretildiği için sıcak tutma özelliğine sahiptir.

Trixie Köpek Kıyafeti Satın AL

#6 Gf Pet-Blackcomb Puffer

Gf Pet markası tarafından üretilmiş olan bu ürün oldukça şık ve sağlam bir yapıya sahiptir. Köpeğinizi soğuktan ve yağmurdan korumak için kullanabileceğiniz en iyi montlardan bir tanesi olmasıyla beraber kaliteli yapısı sayesinde uzun seneler boyunca kullanılabilir. Makine de yıkanabilme özelliğine sahip olduğu için oldukça hijyeniktir.

Gf Pet Köpek Kıyafeti Satın AL 

#7 Doggy Dolly Turuncu Mavi Köpek Yağmurluğu

Listemizin en şık ürünlerinden bir tanesi olan bu yağmurluk Doggy Dolly markası tarafından tasarlanmıştır. Özellikle bahar aylarında kullanıma uygun olan bu ürün yağmurlu havalarda yapacağınız yürüyüşler için oldukça uygundur. Aynı zamanda özenle tasarlandığı için köpeğinizin vücudunu saracak ve konfor sağlayacaktır.

Doggy Dolly Köpek Kıyafeti Satın AL 

#8 Trixie Köpek Yağmurluğu, Uzun Bacaklı

Bu yağmurluk türü ise köpeğinizin neredeyse tüm vücudunu sarması için özel tasarlanmıştır. Diğer ürünlerde bacak kısımları açık kaldığı için yağmur alma ihtimali bulunur, ancak bu ürün köpeğinizin bacaklarını da kapsar. Aynı zamanda yağmur ve rüzgara karşı etkili bir yağmurluktur. Üzerinde bulunan lastikleri sayesinde köpeğinizin vücuduna tam olarak oturur.

Trixie Köpek Kıyafeti Satın AL

#9 Trixie Köpek Kazağı

Kazak olarak tasarlanmış bu ürün köpeğinizin vücudunu sarar ve rahatsızlık vermez. Oldukça kullanışlı olmasının yanı sıra kış aylarında üşüyen ve tüysüz köpekler için en uygun seçeneklerden bir tanesidir. Sentetik yünden üretilmiş olduğu için köpeğinizi sıcak tutar. Ayrıca çamaşır makinesinde yıkamak için uygundur.

Trixie Köpek Kıyafeti Satın AL

#10 Kong Köpek Anksiyete Giderici Elbise

köpek kıyafetleri

Bu ürün ise diğerlerine göre farklı bir amaca sahiptir. Özel yapısı sayesinde köpeklerin stresini azaltır ve daha sakin olmalarını sağlar. Hem dış mekan hem de iç mekan için kullanılabilir. Örneğin, veterinere gitmekten korkan köpeklere bu kıyafet giydirilerek kendilerini daha iyi hissetmeleri sağlanabilir.

Kong Köpek Kıyafeti Satın AL

Kedi Mamaları
Kedi Mamaları
Köpek Mamaları
Köpek Mamaları
Kedi Kumu
Kedi Kumu
Köpek Konservesi
Köpek Konserve

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Trixie Köpek Kazağı Gerçekten çok şık ve kullanışlı, girmesi kolay, eklem yerleri açık olduğu için hareket etmesini engellemiyor, tavsiye ederim 😌

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
4-ekim-popup