Kedi

Kedi oyuncakları

Kediler, oyun oynama konusunda en mahir hayvanlardır. Hemen hemen verdiğiniz her şey ya da evde bulabildikleri her şey onlar için bir oyuncağa dönüşebilir. Ama bunun yanında bir de hazır oyuncaklardan söz edebiliriz.

Kediler en çok da top gibi yuvarlak cisimlerle oynamayı severler, mesela iplik yumağı veya çıngıraklı toplar, kedilerin en sevdikleri oyuncaklardır. Uzağa atmak ve kedilerin getirmesini sağlamak eğlenceli zamanların yaşanması adına en güzel aktivite olarak değerlendirilebilir. Aslında kediler günün neredeyse 24 saatini uykuda geçirseler yok demezler ama uyanık oldukları vakitlerde de oyun oynamak onlar için en güzel aktivitedir. Kedi oyuncakları, bu konuda sevimli dostlarınıza yeterince yardımcı olabilmektedir.

kediler için oyuncak seçimi

Fare Kedi Oyuncağı

Kedilerle fareler ezeli düşmanlardır; gerçek hayatta olduğu gibi çizgi filmlerde de buna çok denk gelmişizdir. Tom ve Jerry çizgi filmini izlemeyen yoktur. Ezeli bir düşmanlık aralarına girdiği için kesinlikle anlaşmaları söz konusu bile olamaz. Peki, kediler için oyuncak seçerken fare kedi oyuncağı seçeneği kullanmaya ne dersiniz? Ezeli düşmanı fare ile oyun oynarken hem yakalaması kolay olsun hem de istediği gibi eğlenerek zaman geçirsin.

Tüylü Kedi Oyuncakları

Kediler bir insan tarafından hareket ettirilebilen tüylü oyuncakları kovalamaktan keyif alırlar. İçgüdüsel olarak avlanmaktan hoşlanan kediler, önünde duran hareketli ve tüylü eşyayı kovalamaktan kendini alı koyamaz. Aynı zamanda ekonomik bir oyuncak seçimidir.

Lazer İşaretçiler

Kedilerin lazer ışığını yakalamaya çalışmak istediğiniz herkes bilir. Her ne kadar bazı kediler lazer işaretçilerinden hoşlanmasa da büyük bir çoğunluğu bu oyuncak ile oynamaktan keyif almaktadır.

Kediler her ne kadar lazer ışığını yakalamak için uğraşsa da yakalayamayacak ve onun için saplantılı bir hale gelecektir. Bu yüzden oyun sonrasında yakalayabileceği bir hedef gösterilmelidir. Ayrıca kediler için özel üretilmiş lazerleri tercih etmek ve lazeri gözlerine tutmamak gerekir.

Tırmalama Kulesi

Tırmalama kuleleri, kediler için hem eğlence hem de ihtiyaç aracıdır. Bu tırmalama kuleleri sayesinde tırnaklarını törpülerken eğlenmeyi seçebilir. Aynı zamanda egzersiz yapmak için iyi bir seçenektir. Bazı tırmalama kulelerinin içerisinde kedi yuvası da bulunmaktadır.

Karton Kutular

Kedilerin ilginç huylara sahip olduğunu biliyoruz. İlginç huylarından bir tanesi de kediler karton kutuların içerisine girmekten keyif almalarıdır. Hatta kediniz için aldığınız oyuncak yerine onun kutusuyla oynamayı tercih edebilir.

Kedilerde Oyuncak Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kedilerin oyuncak tutkusu fıtratlarından kaynaklıdır. Uyku ve oynamak onlar için vazgeçilmez iki etkendir. Hayatlarının daha güzel geçmesi, mutlu olmaları ve sahipleriyle birlikte oyun oynamaları için üretilen kedi oyuncakları kaliteli malzemelerden imal edildiğinde kesinlikle kedinin sağlığı açısından herhangi bir risk olmaz ama yine de oyuncak satın alırken bu konuya dikkat etmeniz gerekiyor. Bazı oyuncaklar kedilere zarar verebilirler.

Genellikle top veya yuvarlak kedi oyuncakları tercih edilir ama bunların bazıları boyut olarak küçük olabilir veya kediye zarar verebilecek bir malzemeden elde edilmiş olabilir. Bu konuda hassas davranırsanız kedinizin sağlığını koruma altına alabilirsiniz. Güvenilir alışveriş sitesi www.kurumama.com web sitemizden yararlanarak kediniz için hem sağlıklı hem de eğlenebileceği oyuncaklardan istediğinizi satın alabilirsiniz.

Kedilerin En Sevdiği Oyuncaklar

Aslında başında da dediğim gibi kediler için oyuncak seçimi sadece sağlıkları ve tehlikeleri açısından önemlidir, onun dışında kediler buldukları her cismi oyuncak olarak kullanırlar. Kediler için top oyuncaklar, plastik oyuncaklar, pamuk oyuncaklar gibi pek çok seçenek sitemizde bulunmaktadır. Bunlardan herhangi birini satın alarak kedinizi ödüllendirebilirsiniz.

Ayrıca Kediler İçin Aksesuar Seçimi Nasıl Olmalı ? isimli yazımızı da okuyabilirsiniz.

Kedi Mamaları
Kedi Mamaları
Köpek Mamaları
Köpek Mamaları
Kedi Kumu
Kedi Kumu
Köpek Konservesi
Köpek Konserve

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
4-ekim-popup