Köpek

Bella ile keyifli bir gün

Bugünden itibaren sevimli dostum Bella ile geçirdiğim güzel zamanlarımı ve anılarımı sizlerle paylaşacağım. Belki de paylaşımlarımdan siz de minik dostlarınız için yeniliklere girişebilir veya yorum yaparak bana fikir verebilirsiniz. Şimdiden keyifli okumalar…

Sabahın ilk saatleriydi, Bella uyanmış ortalığı karıştırmış benim uyanmam için biraz da gürültü yapmıştı ama ben sıcak yatağımdan kalkmamak için sanırım epeyce direnmişim. Sonunda Bella çareyi yorganımı üzerimden almada bulmuş olsa gerek ki havanın biraz soğuk olmasından dolayı beni uyandırmayı başarmıştı.

Bella, gayet sakin ve uysal bir köpek, yabancılar karşı hırlayıp gürlemez ama beni de çok kıskandığını bilirim, kız arkadaşımı yakınlarımda görmeye dursun, önce sinirlendiğini belli ettirir, sonra da aramıza girmeye başlar. Tabi sempatik kıskançlıkları ikimiz için de neşeli anlara dönüyor, kısa bir süre sonra kız arkadaşımı da sahiplenmeye başlıyor ve üç kafadar dost haline gelmeyi başarıyoruz, Bella böyle bir köpek işte…

Sabah erken saatlerde uyanmanın zorluğunu kış aylarında daha fazla yaşar insan, aslında o gün hava çok da soğuk değildi fakat akşamın yorgunluğundan olsa gerek Bella’nın beni uyandırması biraz zor olmuştu. Her neyse elimi yüzümü yıkadım Bella’nı tasmasını taktım ve dışarı çıktık.

Bella

Dışarısı biraz daha soğuk, Bella da belli ki soğuktan etkilenmişti, sağa sola koşturuyor ısınmaya çalışıyor benimle tempo tutarken hızını bazen çok yükseltiyordu belli ki soğuk hava Bella’yı da etkilemişti. Bella spor yapmayı çok sever, özellikle de spor yaparken bazen kuşların peşine takılmaya bayılır, yakalayamayacağını ben de o da çok iyi biliyor ama yine de bundan vazgeçmez.

2 saat kadar süren sporun ardından evimizin yolunu tuttuk, tabi eve gelir gelmez önce Bella’nın patilerini temizledim, sonra da köpek maması hazırlığına geçtim. Bella için her şeyin en iyisini düşünürüm. Bella benim için çok değerlidir, onu kaybetme korkusuna kapıldığım her an içim ürperir, bu nedenle köpek maması veya tasma seçerken veya onun için başka şeyler yaparken her zaman en iyisini yapmak isterim.

Kedi Mamaları
Kedi Mamaları
Köpek Mamaları
Köpek Mamaları
Kedi Kumu
Kedi Kumu
Köpek Konservesi
Köpek Konserve

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
4-ekim-popup