Kedi

Kedinizin Neden Kedi Tüneline İhtiyacı Vardır?

“Kedinizin oynamak için bir tünele ihtiyacı var mı?” Eğer bu soruyu anlayabilseydi ve cevap verebilseydi, kesinlikle cevabı “Evet!” olurdu. Hepimiz kedilerin ne kadar meraklı ve hiperaktif olduklarını biliyoruz. Ayrıca, pek çok kedi sahibi kedisini kapalı bir alan içerisinde saklanırken de görmüştür. Bazı kediler ise karton kutuların içerisinden çıkmak istemez ve sürekli orada zaman geçirir. Tüm bunları göz önünde bulundurduğunuzda kedilerin kapalı alanları sevdiklerini ifade edebiliriz. İşte şimdi onların en seveceği oyuncaklardan bir tanesi ile karşı karşıyasınız. Bu yazımızın içerisinde kedi tünelleri hakkında bilmeniz gereken her şeyi bulabilirsiniz.

Kediler Neden Kedi Tünelini İle Oynamayı Sever?

Kediler Neden Kedi Tünelini İle Oynamayı Sever?

Bu sorunun birden fazla cevabı bulunmakla beraber, genel olarak kedilerin kapalı alanları sevdiğini ifade etmek doğru olacaktır. Ancak, bunun yanı sıra kedilerin tünellerinin sevmesinin pek çok sebebi vardır. İşte onlardan bazıları:

1- Oyun Oynamak

Yavru kedi söz konusu olduğunda, oyun süresi her şey demektir! Genç bir kediniz varsa, evcil hayvanınızın enerji dolu olduğunu ve sürekli uyarılması gerektiğini bilirsiniz. Oyun zamanı kedi yavruları için mutlak bir zorunluluktur ve bir kedi tüneli onlara göz atmalarına, oynamalarına, saklanmalarına ve aramalarına yardımcı olur. Kısaca kedilerin tüm oyun ihtiyacını karşılayacaktır.

İlginizi Çekebilir:Uzun Tüylü Kediler İçin EN İYİSİ: İz Bırakmayan Kedi Kumu

2- Uyumak

Uyumak

Bir kedinin her gün 16 saat uyuduğunu düşünürsek, kedinizin uyuyacak çok yeri var demektir. Kediler için en iyi uyuma yerleri ise sıcak, sessiz, yumuşak ve güvende hissettiği alanlardır. Özellikle uyudukları alan içerisinde güvende olduklarını bilmeleri gerekir. Eğer evinize sürekli misafir geliyorsa, başka evcil hayvanlarınız varsa ve kalabalıksa en iyi uyuma alanı şüphesiz ki kedi tünelleridir.

İlginizi Çekebilir: Kızgınlık Dönemindeki Kedileri Sakinleştirmek İçin 4 Etkili Yöntem

3- Özel Alan 

Evinizde birden fazla kediniz olsun ya da olmasın, bir kedi tüneli kedinizin en güvende hissettiği yerler arasındadır. Bu alan; insanlar, sesler, daha büyük evcil hayvanlar ve genel kargaşadan kurtulmak için harika bir yerdir.

Kedi Tüneli Nereden Alınır?

kedi

Kedi tünellerinin kediler için ne kadar değerli olduğu hakkında bilgi sahibi olduktan sonra kedi tüneli alabileceğiniz bağlantıları aşağıda bulabilirsiniz. Web sitemizi tercih ederek, güvenli ve hızlı kargo seçeneği ile alışveriş yapabilirsiniz. Bu sayede daha uygun fiyata daha kaliteli ürünler alabilirsiniz. Eğer kedi tüneli satın almak istiyorsanız, aşağıdaki bağlantı adresine muhakkak göz atmanızı tavsiye ederim.

Kedi Tüneli Satın Almak İçin Tıklayın!


Sık Sorulan Sorular

Kediler Saklambaç Oynar mı?

Kediler saklandığınızda sizi bulur ve sonra kendi saklanır.

Kediler Akıllı mı?

Yapılan bilimsel araştırmaya göre, kedilerin hafızası köpeklerden daha iyi olduğu sonucuna varılmıştır.

En Akıllı Kedi Hangisi?

En akıllı kedi cinsi Siyam Kedisidir.

Bu Video İlginizi Çekebilir

Kedi Mamaları
Kedi Mamaları
Köpek Mamaları
Köpek Mamaları
Kedi Kumu
Kedi Kumu
Köpek Konservesi
Köpek Konserve

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Kedim almış olduğun bu tünelle çok mutlu sürekli onun içine girip uyuyor, ona ait olduğunu hissediyor sanırım 😌

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
4-ekim-popup