Kedi

Yavru kedi maması

Kediler, 2 aylık oluncaya kadar anne sütünden başka bir şeyle beslenmezler. Bu dönemden sonra ise mama yemeye başlarlar.

Yavru kediler, evcil hayvanlar arasında en şirin varlıklar olarak kendilerinden söz ederler. Sempatik davranışları, hal ve hareketleri, sahipleri ile uyum içinde olabilmek için yaptıkları şirinlikler de işin daha güzel boyutunu oluşturuyor. Tabi kediler yavruluk döneminde iken iyi bir beslenmeye ihtiyaç duyarlar. Ne kadar iyi beslenirlerse sağlıkları ve gelişmeleri de o oranda daha sağlıklı ve daha iyi olur, bunun için de iyi bir mama seçmek ve düzenli beslemek gerekiyor.

Yavru kedi maması

Yavru kedi maması nasıl olmalıdır?

2-12 ay arasında olan kediler “yavru kedi” sınıfında yer alırlar ve beslenmelerinin de buna göre olması gerekir, yavru kediler için mama seçerken en çok dikkat edilmesi gereken detaylardan biri mamanın kaliteli içeriğe sahip olması ve kedinin sindirim sistemine zarar vermemesidir. Kaliteli markalar arasından seçim yaparak yavru kedi maması konusunda en iyi tercihi yapabilirsiniz. Orijen, Royal Canin, Pro Plan, Hills, Brit Care, Profine gibi dünyaca bilinen markalar arasından birini seçerek kedinizin daha sağlıklı beslenmesini ve en iyi şekilde hayatta kalmasını sağlayabilirsiniz.

Yavru kedi maması

Kedilerde beslenme nasıl olmalıdır?

Yavru kediler, beslenmelerinde en çok dikkat gerektiren hayvanlardır; gün içinde ne kadar mama verilmesi gerektiği, hangi öğünlerde beslenmeleri gerektiği ve beslenme öncesi-sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgi sahibi olarak hareket etmek gerekiyor. Yavru kedi maması verirken öğünlere dikkat edilmesi ise kendi başına bir sorumluluktur, sürekli olarak mama vermek yanlış olduğu gibi mamayı kısmak da yanlıştır bu nedenle doğru şekilde ayarlanması gerekiyor.

Yavru kedi maması

Kediniz için en iyi mamalar

Kedileriniz sizin için çok değerleridir, onlara ayırdığınız zaman, besinlerinde gösterdiğiniz hassasiyet ve daha fazlası kedinizin büyümesi için önemlidir. Biz de bu konuda sizlere destek olmak adına en iyi mamaları bir arada tutuyoruz. Kurumama.com web sitemizden yavru kedi maması araştırmaları yaparak markalar arasında en seçkin ve en çok satılan ürünleri kolaylıkla sipariş edebilirsiniz.

Kedi Mamaları
Kedi Mamaları
Köpek Mamaları
Köpek Mamaları
Kedi Kumu
Kedi Kumu
Köpek Konservesi
Köpek Konserve

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
4-ekim-popup