Genel

Markalı ürünlerde müthiş indirim

Evcil hayvanlarımız için indirimli günlerimizi başlattık ve en iyi kedi maması ve köpek maması seçeneklerini sunarken, müşterilerimizin daha ekonomik alışveriş yapmalarını sağladık.

Kedilerimiz ve köpeklerimiz yaz mevsimine hazırlanmaya başladılar. Havalar ısındı artık soğuk günlerin tesiri de kendini yitirmeye başladı. Eh! Madem böyle o halde indirimli kampanyayı başlatmanın zamanı da geldi diye düşünüyoruz. Kurumama.com web sitemizde yer alan birçok ürünü indirimli fiyatlarla satın alarak evcil hayvanlarınızın beslenmesinde ekonomik rakamları değerlendirme kolaylığına sahip olabilirsiniz. En iyi markalar, en iyi ürünler ve tabi ki güvenilir alışveriş imkânlarına sahip sitemiz, istediğiniz gibi alışveriş yapma şansını da sizlere sunuyor.

Markalı ürünlerde müthiş indirim

Birçok markada indirimler evcil hayvanları bekliyor

Royal Canin yetişkin köpek maması, Royal Canin yetişkin kedi maması, yavru kedi konservesi, yetişkin köpek ödül mamaları ve daha birçok üründe girdiğimiz indirimler, evcil hayvanlarınızı sevindirmeye yetecektir. En güzel şekilde beslenen hayvanlar, mükemmel lezzetlerle buluşurken sahipleri ise daha az para ödeyerek dünyaca ünlü kedi ve köpek maması satın almanın ekonomik keyfini yaşayacaklar. Royal Canin, dünyaca ünlü kedi ve köpek maması üreten bir markadır. Her evcil hayvan sahibinin yakından tanıdığı bu marka ile besleyeceğiniz evcil hayvanlarınız, daha sağlıklı ve daha zinde olacaklar. Tabi bununla birlikte bir de sizinle daha hoş vakit de geçirecekler. Tüm bunlara etki eden mamaları indirimli fiyatlarla satın almak ise bambaşka bir keyif olacaktır.

Markalı ürünlerde müthiş indirim

Royal Canin sağlıklı mı?

İlk defa 1967 yılında Fransız Veteriner Hekim Jean Cathary kendi fırınında tahıl bazlı ürünleri üreterek evcil hayvanların beslenmesine katkıda bulunmuştur. Hayvanların doğal dengesini bozmamak üzere ürettiği mamalar, daha sonra Royal Canin ismi ile dünya genelinde yaygın olarak kullanılmaya başlamış ve hayvan sahiplerini de bir hayli memnun kılmıştır. Günümüzde tüm dünya ülkelerinde evcil hayvan besleyenlerin en çok bildikleri marka, ülkemizdeki hayvan sahiplerinin de dikkatini üzerine çekiyor. Dünya çapında milyonlarca kedi ve köpek sahibinin tercih ettiği Royal Canin kedi ve köpek maması, üretiminde sağlık koşulları ve doğal dengenin bozulmaması adına hassasiyet gösterilerek üretilmektedir.

Markalı ürünlerde müthiş indirim

Sitemizde yer alan Royal Canin kedi maması veya Royal Canin köpek maması seçeneklerinden dilediğinizi güven içinde satın alarak sağlıklı bir şekilde hayvanlarınızı besleyebilirsiniz. Kaliteli üretim şartları ile elde edilen mamaları güvenle hayvanlarınıza yedirebilir, onlar doyarken size de minik dostlarınızla vakit geçirmek kalacaktır. Kısa süreliğine marka ürünlerde müthiş indirim kampanyalarından yararlanarak evdeki minik dostlarınıza sürpriz yapabilirsiniz.

Kedi Mamaları
Kedi Mamaları
Köpek Mamaları
Köpek Mamaları
Kedi Kumu
Kedi Kumu
Köpek Konservesi
Köpek Konserve

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
4-ekim-popup